11.00 – 16.00

Cæsar Salat 95,-
Sprød hjertesalat vendt med Cæsardressing, crútoner og parmesanflager serveret med unghanebryst

Terrine de foie gras 125,-
Foie gras terrine serveret med sauternessky og cornichons

Tun Tartar 125,-
Tun tatar vendt med koriander chili og forårsløg serveret på avocado creme samt grillet brød

Toast aux champignons 85,-
Svampe á la crème serveret på ristet brød & basilikum olie

Jean Claudes hønsesalat 95,-
Hjemmerørt hønsesalat serveret på grillet brød med sprød bacon og svampe

Moules Frites 170,-
Hvidvins dampede blåmuslinger serveret med friske urter og cremet sauce, hertil pommes frites

Tatar de boeuf 125,-
Rørt tatar med cognac, kapers, Dijon, æggeblomme, trøffelmayo og friske krydderurter

Jean Claude steak sandwich 145,-
Grillet ribeye serveret med trøffelmayo, salat og pommes frites

Steak & frites 245,-
Grillet ribeye ca. 250 g. Serveret med sauce béarnaise & pommes frites

Sæsonen fisk
Sæsonens fisk- spørg tjeneren

Tilvalg
Pommes frites 35,- Blandet salt 35,- Stegt foie gras 50,- Trøfler 95,-