FORRET

Tun Tatar 125-
Tun tatar vendt med koriander chili og forårsløg serveret på avocado creme samt grillet brød

Toast Aux Champignons 85,-
Svampe à la crème serveret på ristet brød og basilikumolie

Kammuslinger 125,-
Stegte kammuslinger serveret med friskhøvlede trøfler og blomkål puré

Terrine de Foie Gras 125,-
Foie gras terrine serveret med sauternessky & cornichons

Sæsonens suppe
Spørg tjeneren

HOVEDRET

Stroganoff 195,-
Lynstegt stroganoff serveret i saucen med stegte svampe tomat concassé og luftig kartoffelmos

Sæsonens fisk
Spørg tjeneren

Steak frites 245,-
Grillet ribeye ca. 250 g. Serveret med sauce béarnaise & pommes frites
tilvalg – stegt foie gras +50,-

Moules Frites 170,-
Hvidvins dampede blåmuslinger serveret med friske urter og cremet sauce. Hertil pommes frites
tilvalg – Pommes frites 35,-

Tilvalg
Pommes frites 35,- Blandet salat 35,- Stegt foie gras 50,- Trøfler 95,-

DESSERT

Crème Brûlée 75,-
Klassisk vanilje creme med en sprød og karamelliseret overflade

Jean Claudes chokolade symfoni 145,-
Gateau Marcel, chokolademousse og hvid chokolade parfait

Profiteroles 75,-
Vandbakkelser serveret med vanilje is og hjemmelavet chokoladesauce

Oste 105,-
Vores udvalg af franske oste serveret med nøddekompot, oliven og knækbrød